Trendy zdraví



Další články

Proč nahrazujeme kravské mléko rostlinnými alternativami?

21. 2. 2020

Najít v menu kavárny, restaurace či na pultech obchodů rostlinou náhradu kravského mléka už dávno není nesplnitelnou misí, jako v minulosti. Rostlinné varianty jsou již běžnou součástí jídelníčku těch, kteří mají k živočišnému mléku výhrady. Nejčastěji jde o alergiky nebo vegany.


Na bolavé klouby gel s hřebíčkem

19. 2. 2020

Cítíte se ztuhlí a bolaví? Proměnlivé počasí, střídání chladných a teplejších dní má na klouby obecně špatný vliv. Rychlé změny je zatěžují, zhoršují jejich hybnost, snižují celkovou pohyblivost a zvyšují bolest. Spolehlivým pomocníkem je pohyb, protože rozproudí krev, mírní zatuhnutí a dává prostor přirozené regeneraci.


Aquapalace Praha spojuje vodní zábavu s virtuální a hyper realitou

17. 2. 2020

Návštěvníci Aquapalace Praha se mohou těšit na jaro plné úžasných novinek a her. Už 28. ledna rozšiřuje nejzábavnější Aquapark v ČR nabídku virtuální zábavy a otevírá i novou VR hernu Avatar Zone. V době jarních prázdnin lze zažít i další hyper realitu – šnorchlování s virtuálními brýlemi. Jedná se o jedinečnou kombinaci virtuální a vodní zábavy, která u nás nemá obdoby.


Kdo propásne rozmach technologií, bude mít problém

13. 2. 2020

V důsledku nových technologií vstupují do většiny profesí inovativní procesy, které je třeba chápat a učit se je „za pochodu“. Roky staré vědomosti ztrácejí hodnotu. Jistota práce a dosažení úspěchu závisí na dalším vzdělávání. Jaké dovednosti žádá budoucí trh práce a jak se na práci v technickém věku připravit?


Voňavý dárek k Valentýnovi

12. 2. 2020

Voňavý dárek potěší vždy dvojnásobně – obdarovaného i dárce samotného. Udělejte radost sobě i partnerovi novinkami od značky Dermacol, namíchanými pro dokonalé potěšení vašich smyslů.


Nové zimní Chef Menu v Bageterii Boulevard

10. 2. 2020

Historicky už dvacáté první Chef Menu, které Bageterie Boulevard připravuje s vyhlášenými šéfkuchaři, právě odstartovalo. Tentokrát inspirováno Pyrenejemi. Sestavil jej známý šéfkuchař Jean-Paul Manzac, šéfkuchař Corinthia Hotelu Praha. V novém „horském“ menu hrají hlavní roli kachní a vepřové, ale nechybí ani kompletně vegetariánská nabídka z řady Fit Calories pro ty, kteří se rozhodli konzumaci masa omezit úplně.


Začněte na Valentýna jinak vonět

7. 2. 2020

Užít si společně s partnerem Valentýna, a ještě k tomu nově vonět. Dokonalá kombinace, která zaujme a udělá radost oběma! Parfém je vděčným dárkem, a to nejen na svátek zamilovaných. Jde o klasiku, za kterou bude vděčný jak partner, tak partnerka. To však neznamená, že se řadí k dárkům z nouze. Naopak! Správně zvoleným parfémem zpříjemní vzájemné chvíle obou partnerů. Zkuste vybrat novou vůni pro sebe i pro milovanou polovičku a užijte si voňavé dárky.


Vyzkoušejte mouku ze sušených naklíčených semínek

5. 2. 2020

Pokud vás již trochu nudí klasické pečivo z bílé nebo celozrnné mouky, máme pro vás skvělý tip. Chléb, housky a další pečivo si můžete nyní připravit netradičně a zdravěji – s přídavkem mouky ze sušených naklíčených semínek!


Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+