Trendy zdraví

Hlavní strana


Další články

Mýty a pravdy kolem hovězí masa

28. 11. 2018

Kolem hovězího masa se traduje spoustu mýtů. Někteří jeho hojnou konzumaci doporučují, jiní varují se vztyčeným prstem, že je zdraví nebezpečné. Kde je pravda?


Kaki Persimon Bouquet v kuchyni

27. 11. 2018

Vyrostlo ve slunné Valencii ve Španělsku a představuje výtečnou zdravou svačinku a skvělou ingredienci do vaření i pečení. Kaki Persimon Bouquet si zkrátka zamilujete na první ochutnání. Právě teď ho můžete najít na pultech obchodů – sezóna kaki totiž právě začíná! Na první pohled vypadá jako oranžové rajče. Měkký plod bez pecek se však neřadí mezi zeleninu. Tento „pokrm bohů“ je velmi zdravý – posiluje imunitu, obsahuje vitamíny, vlákninu a důležité minerály, upravuje zažívání a příznivě působí také na snižování hladiny stresu. Stačí se zakousnout!


Hledáte elixír mládí?

27. 11. 2018

Elisir značky Natinuel je intenzivní omlazující sérum, které jako architekt působí na stavbu pleti. Cihličku po cihličce staví jeji strukturu hluboko od základů. Díky vysokému obsahu aktivních látek a především látce RETINAL/RETINAL­DEHYD, která se biochemickou konverzí mění na kyselinu retinolovou proniká do hloubky, kde obnovuje a posiluje to, co je přirozené mladé pleti, ale věkem se oslabuje.


Získejte předvánoční prevenci!

26. 11. 2018

Období před Vánoci je čas lásky, rodinné pohody a radosti. Je ale také sezónou stresu, chladného počasí a trávení dnů v přeplněných obchodních centrech. Naše tělo se musí obrnit nejen vůči frontám a boji s pošťáky kvůli nedodanému dárku pro babičku, ale také proti různým virům a bakteriím. Že nemáte čas jít ani k doktorovi? Domácí diagnostika Veroval může pomoci rozeznat, zda je to opravdu nutné či nikoliv.


Nezapomínejte na večeři

23. 11. 2018

Věděli jste, že pouhých 6 % občanů České republiky má denně teplou večeři? Češi jsou totiž stále méně ochotni trávit svůj volný čas vařením. Ideální doba přípravy jídla je podle nich maximálně 15 minut. Kvůli tomu roste obliba fastfoodů a trvanlivých jídel obsahujících spoustu soli a konzervantů. Nejen tento negativní trend přispívá k tomu, že 52 % dospělé populace trpí nadváhou. „Přitom příprava večeře nemusí být nic těžkého. Pokud zvolíte vhodný recept, nemusíte v kuchyni strávit věčnost, její přínosy jsou pak k nezaplacení,“ říká Blanka Procházková, nutriční specialistka společnosti RACIO.


Mladá blogerka zná hodnotu vlastního zdraví, teď chce motivovat ostatní

23. 11. 2018

Dospívající Stele se během jednoho dne obrátil život vzhůru nohama, lékaři jí oznámili diagnózu – rakovina štítné žlázy. O budoucnosti se rozhodla na základě svých pocitů a od té doby na sobě nepřestala pracovat.


Recepty na tvarohové šátečky s jablky a dýni v sezamu

22. 11. 2018

Vyzkoušejte podzimní recepty od Karolíny Kamberské na vynikající tvarohové šátečky s jablky a dýni v sezamu.


Jak je to s parkováním v Praze?

22. 11. 2018

Na dotazy kolem parkování v hlavním městě odpovídá Barbora Lišková, mluvčí TSK Praha.


Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+