Trendy zdraví

Hlavní strana


Další články

Tři tipy, jak na jarní očistu

15. 3. 2017

S příchodem blížícího se jara přichází na spoustu z nás také myšlenky na zbavení se přebytečných kil a celkové zlepšení životního stylu. Jak na to? Zasoutěžte si s Naturhouse. Dle slov Věry Burešové, hlavní výživové poradkyně NATURHOUSE, vyžaduje dodržování těchto zásad pevnou vůli a často i odbornou radu.


Jak najít vysněný domov?

14. 3. 2017

Najít a pořídit si nové bydlení je pro lidi kolikrát doslova životní investicí, a to nejen po stránce finanční. Potřebujete nový byt či dům jako přestupní stanici, nebo se jedná o dlouhodobou investici za účelem zhodnocení nebo spokojeného žití? Scénářů je mnoho a na cestě za snem vás čekají různá úskalí. Nejčastější chyby jsou důsledkem impulsivního rozhodování. Na rychlé nabídky realitních makléřů nekývejte obratem a vždy vše pečlivě promyslete. Zpřehlednili jsme pět oblastí, které je třeba vzít pečlivě v úvahu.


Recepty s chlebem

14. 3. 2017

Chléb nemusíme mazat jen máslem, v kuchyni má pestřejší využití. Přestože se na nás ze všech stran valí všelijaké exotické potraviny a přísady, zažívá svou renesanci i prostý český chléb – jeden z pilířů našeho jídelníčku. Vyzkoušejte několik zajímavých receptů s neobvyklým využitím chleba a nebudete litovat.


Když způsobí onemocnění dýchacích cest viry a antibiotika nepomohou

14. 3. 2017

Onemocnění dýchacího ústrojí patří mezi nejběžnější choroby, s nimiž má osobní zkušenost drtivá většina populace. Běžné je i onemocnění dolních cest dýchacích, ovšem není-li nasazena vhodná léčba, jejich průběh i rizika komplikací mohou být závažnější než při postižení horních cest dýchacích. Většímu riziku čelí zejména děti, senioři a osoby s narušeným imunitním systémem. Včasná a řádná léčba pomáhá předcházet pozdějším vážným komplikacím a zkracuje dobu na lůžku. Klíčové je však rozpoznat onemocnění již při prvních příznacích.


Recepty s chlorellou

10. 3. 2017

Svou denní dávku chlorelly nemusíte každý den polykat pouze ve formě tablet. Pro zpestření vaší detoxikace vyzkoušejte NEOBOTANICS® ČESKOU CHLORELLU ve formě prášku, kterou můžete použít při přípravě nejrůznějších pokrmů. Buďte kreativní a přimíchejte si chlorellu do smoothie, ovesné kaše, pomazánky nebo džusu. Pozor však, aby se řasa zpracovávala vždy max. do 40 °C a byl tak zachován vysoký obsah všech aktivních látek.


Desatero kvalitního chleba

10. 3. 2017

Chléb je základní lidská potravina již po tisíce let a také symbol života. Pro náš organismus má optimální složení – pouze o chlebu a vodě vydržíme žít poměrně dlouhou dobu. Dneska navíc můžeme vybírat mezi tolika druhy, že si každý přijde na své. Jak poznáme ten, který je vyroben pouze přírodním kvasem? Podle čeho vybírat chleba v obchodě? Jak ho správně skladovat a zamrazit? Pronikněte do tajů jedné ze stěžejních potravin.


Sbohem suchým a zničeným vlasům díky vhodné péči

8. 3. 2017

V zimním období dostávají vlasy obzvláště zabrat. Vlivem silného mrazu a nepříznivého počasí jsou extrémně vysušené, křehké a snadno se lámou. Často ale stačí dodržovat pár základních pravidel běžné péče o vlasy a vyvarovat se častých chyb při jejich úpravě. Jacquie Carterová, beauty expertka společnosti Herbalife, vám poradí, jak o ně šetrně pečovat a navrátit jim ztracenou vitalitu.


Jak to bylo s aviváží

8. 3. 2017

Když na přelomu století vznikly první parfémy s využitím syntetických vůní, asi málokdo tušil, že najdou využití i v další oblastí každodenního života – v péči o oděvy. S umělými přísadami bylo možné zahájit masovou produkci a parfémy se tak mohly uplatnit i v jiných, doposud nevídaných výrobcích,jako byla „změkčovadla“, neboli aviváže.


Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+