Aromaterapeutická kosmetika a éterické oleje pro rok 2015 | Přírodní léčba | Trendy zdraví

Aromaterapeutická kosmetika a éterické oleje pro rok 2015

18. 12. 2014

Váháte, čím obdarovat své příbuzné, přátele, kolegy? Buďte letos originální a věnujte jim voňavý zážitek od předního českého výrobce přírodní certifikované kosmetiky Nobilis Tilia! S aromaterape­utickou kosmetikou nemůžete udělat chybu! Zvolit můžete i směs éterických olejů pro rok 2015, která vychází z horoskopických předpovědí na blížící se rok. Každý rok tak voní u Nobilis Tilia zcela odlišně a ani letos to není jiné. Aktuální olejíčky podporují neustále probíhající proces obnovy.

Sada pro citlivou pleť

Citlivá pokožka je náchylná k podráždění a alergickým projevům, na které nejlépe platí zklidňující účinky levandule. Proto sada nabízí na čištění a odličování Pleťovou vodu levandulovou (200 ml) a pro péči a výživu Levandulový krém Chére (50 ml) na bázi přírodní mikroemulze pro efektivní využití všech účinných látek i v těch nejhlubších vrstvách pokožky.

Sada pro muže

Muž oceňuje především jednoduchost a funkčnost, proto pánská sada nabízí pečující a ochranný krém na obličej s argonovým olejem pro výživu a ochranu pleti a přírodní deodorant s pozvolným účinkem, kdy účinek deodorantu stoupá úměrně tělesné teplotě.

Jak funguje směs éterických olejů pro rok 2015?

Spojením protikladů v předcházejícím roce vzniká energie a výrazný nárůst vnitřních sil, které vše dávají do pohybu. Směs 2015 ukazuje nejen cestu vpřed, ale také cestu k vnitřnímu vedení a poznání. Uvolňuje přílišnou sebekontrolu a nadvládu ega a odstraňuje traumatické bloky tím, že napomáhá k jejich zpřítomnění a uvědomění. Zmírňuje také pocity viny a sklon k sebeobviňování, rozpouští zlost a napětí, dodává odvahu, spontánnost a optimismus.

  • Směs 2015 inspiruje, přetváří a pomáhá každému být sám sebou. Užít si ji můžete i díky keramické odpařovací destičce, na kterou můžete směs jednoduše nakapat a nechat volně odpařovat.

všechny produkty můžete pořídit na: www.nobilis.cz


publikováno: 18. 12. 2014, v rubrice Přírodní léčba
Štítky: bio, ekologické, krása, očista, prevence, přírodní kosmetika

Další články v rubrice Přírodní léčba:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+