Červené kelímky a vánoční dobroty ve Starbucks
Podle červených kelímků v kavárnách Starbucks jednoznačně poznáte, že jsou Vánoce za dveřmi. K nim neodmyslitelně patří nápoje Gingerbread Latte a Toffee Nut Latte, které si získaly řadu příznivců po celém světě. Toto tradiční sváteční duo letos poprvé na českém trhu doplňuje čokoládová novinka Honey & Almond Hot Chocolate. Milovníci zrnkové kávy si mohou v období Vánoc ještě vychutnat tradiční vánoční směsi Starbucks Christmas Blend a Starbucks Christmas Blend Espresso Roast.
Vánoční sbírka pro děti v nemocnici
„Vánoční období si na kavárnách vždy velice užíváme, protože je prostoupené slavnostní náladou a radostí ze setkávání s přáteli a rodinou. Jsme rádi, že k této jedinečné atmosféře můžeme přispět doušky vánoční nálady,“ řekl Brian Aherne, Regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko, a dodal: „I v letošním roce spojujeme své síly s pražským týmem amerického fotbalu Prague Lions, abychom společně potěšili děti, které bohužel musí strávit Vánoce v pražské motolské nemocnici. Ve vybraných kavárnách shromažďujeme dárky, které těsně před Vánoci předáme dětem v nemocnici a věříme, že nás i v letošní sbírce zákazníci podpoří.“
- Sbírka dárků probíhá ve všech kavárnách do 21. prosince. Pro fanoušky týmu Prague Lions budou také připravena speciální odpolední setkání přímo s hráči týmu na kavárnách v Dejvicích, na Malostranském náměstí, Můstku, Muzeu, Chodově a v Palladiu.
Novinky
Vánoční nápoj Honey & Almond Hot Chocolate – Mocha a mandlový sirup smíchaný s ohřátým mlékem, ozdobený čokoládovou šlehačkou s medovou a mocha polevou.
Makový Cheesecake dezert, který se skvěle hodí, jak k tradičním, tak i k vánočním nápojům, domácí Perníčky a Cukrová hůlka (Candy cane) – vánočně laděná sladká delikatesa i dekorace v jednom.
Nabídku nápojů doplňuje vánoční kolekce hrnků a termohrnků a sladké sezónní dezerty, včetně domácích perníčků a nápadité Cukrové hůlky – sladká delikatesa a dekorace v jednom. Vánoční nabídka je na kavárnách k dostání do 5. ledna 2015.