Dáte si jahodovou, nebo borůvkovou Zmrzku od Hollandie? | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví


Dáte si jahodovou, nebo borůvkovou Zmrzku od Hollandie?

10. 7. 2019

Svěží, lehká, lahodná, božská… Vaše chuťové pohárky si jistě podmaní nová ZMRZKA od české mlékárny Hollandia. Perfektně vyváženou chuť dodává této novince příjemně nakyslý jogurt s prospěšnými kulturami BiFi, voňavé a slaďoučké jahody nebo borůvky a hořká křupavá poleva.

Zmrzka z mlékárny

V parných letních dnech každý vhledává mrazivé osvěžení v podobě nanuka nebo zmrzliny. Pokud ovšem dbáte na zdravý životní styl, možná váháte, po jaké dobrotě sáhnout. Proto vás v mrazícím boxu zaujme vkusný a prostý obal ZMRZKY, kde najdete také nápis HOLLANDIA. Tato česká mlékárna známá svými fenomenálními Selskými jogurty vyslyšela prosby zákazníků a již třetí sezónu vyrábí také ZMRZKY.

Letos na vás čekají dvě naprosté novinky – jahodová anebo borůvková máčené v hořké polevě. Snad ani není třeba připomínat, že svěží chuť jahodové a borůvkové ZMRZKY dodávají kromě Selského jogurtu především jahody a borůvky. A aby byla chuť novinek dokonale vybalancovaná, doplňuje ji hořká křupavá poleva. Mňam!

Jogurt je základ

Základem je Selský jogurt s kulturami BiFi, který je v mražené podobě a pěkně na dřívku. Nejenže si zamlsáte, ale zároveň máte dobrý pocit z toho, že jste si dali plnohodnotnou svačinku. Nebo předkrm. Nebo dezert. A pokud máte zrovna chuť na čistě bílý Selský jogurt, již třetí sezónu si můžete pochutnávat na ZMRZCE v kabátku z bílé nebo mléčné belgické čokolády.


publikováno: 10. 7. 2019, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: mléko, zmrzlina

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+