Gorilovací sezona je v plném proudu | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Gorilovací sezona je v plném proudu

2. 7. 2018
Soutěž byla ukončena.

Správná odpověď: Ivan Vodochodský v letošním roce zahájil gorilovací sezonu recepty na Kuřecí satay a Vepřovou panenku s karamelizovanými ředkvičkami.

Výherci: Eva Kopecká, František Macháček, Anna Kovaříková

Grilování, gorilování, milé dětské přeřeknutí značí zábavu a pohodu při grilování. Zpestřete si letošní sezonu se speciální edicí gorilovacích směsí od Vitany. Oblíbená česká značka je zárukou správné kvality a vyváženosti chutí.

Skvělá chuť grilovaných pochoutek

Gorilovací koření na krkovičku se postará o mírně pikantní chuť a maso krásně provoní. Osvědčená klasika je pak hravě hotová. Jako báječnou přílohu zkuste grilovanou zeleninu ochucenou Gorilovacím kořením na zeleninu, která obsahuje například sladkou papriku a aromatickou kurkumu. Milovníky pořádné grilovačky rovněž potěší Gorilovací koření na steak a Gorilovací koření na kuře.Užijte si parádní balíček koření od Vitany!

Správnou odpověď najdete na www.grilujeme­vemeste.cz

Soutěžní otázka

Jakými recepty Ivan Vodochodský v letošním roce zahájil gorilovací sezonu?

a) Kuřecí satay, Vepřová panenka s karamelizovanými ředkvičkami

b) Hovězí pupek s houbovým ragú, Kuře Piri Piri

c) Lososové špízy se špenátovým pestem a Grilované masové válečky

Tři výherci, kteří do 16. 7. 2018 správně odpovědí na soutěžní otázku, obdrží balíček s kořením Vitana. Odpověď zasílejte na soutez@trendyz­dravi.cz s označením Vitana.

Odesláním mailu s odpovědí do soutěže na webu Trendy zdraví dáváte souhlas k uchování vašich osobních údajů za účelem losování. Po losování budou vymazány.


publikováno: 2. 7. 2018, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: grilování, maso, zelenina

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+