Podzimní novinky v pekařství PAUL | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Podzimní novinky v pekařství PAUL

7. 10. 2019

Francouzská síť pekařství PAUL slaví v letošním roce 130 let od svého založení. Před 11 lety mohli skvělé pekařské a cukrářské výrobky poprvé ochutnat také Češi, v první pobočce PAUL ve střední a východní Evropě, která se otevřela v pražském obchodním centru Flóra. Přestože obliba pekařství i nadále stoupá, připravují u PAULa další novinky, které potěší stávající zákazníky a přitáhnou nové.

Pečivo i teplá jídla

PAUL již dávno není „jen“ pekařstvím, čerstvé pekařské výrobky i vynikající francouzské zákusky doplnila v posledních letech také teplá jídla, jako jsou omelety, zapečené sendviče nebo aktuálně lahodný burger s kuřecím masem. Pekařská tradice je však stále nejdůležitější a i tyto teplé pokrmy jsou toho důkazem. „Základem pro ten nejlepší sendvič nebo burger je kvalitní pečivo, čerstvě upečené několikrát denně v naší pekárně v centru Prahy. Denně spotřebujeme více než tunu těsta, které vyrábíme z mouky dovezené z Francie, kde ji pouze pro síť pekařství PAUL melou ze speciálních odrůd pšenice,“ vysvětluje ředitel pekařství PAUL v ČR, pan Filip Kubernat.

Oblíbené obložené bagety

Mezi nejoblíbenější výrobky pekařství patří vedle klasiky, jako je croissant i obložené bagety, které si čím dál více zákazníků kupuje k obědu nebo domů k večeři. Křupavá bageta ze speciálně upraveného těsta Charlemagne a bohatá náplň z nejkvalitnějších surovin, vše čerstvě připravované přímo na prodejně – to jsou základní konkurenční výhody oproti baleným „gumovým“ bagetám nebo fádnímu fast food občerstvení. „Aby mohli zákazníci vyzkoušet všechny naše skvělé bagety, spustili jsme novou kampaň, která jim za výhodnou cenu 89,– umožní vychutnat si každý den jinou bagetu ze speciální nabídky,“ upřesňuje pan Kubernat. Nabídka platí na všech pobočkách, kromě letiště a Hlavního nádraží v Praze.

Milovníci sladkého se již mohou těšit na Advent

Určitě vás potěší nový druh oblíbeného Eclairu – křehkého zákusku z odpalovaného těsta. V pekařství PAUL spojili lehkost těsta a jemnost krému s výraznou chutí oříšků. Klasikou pak budou tradiční vánoční rolády, které nejen skvěle chutnají, ale také jsou nádhernou ozdobou sváteční tabule.

Kromě novinek v sortimentu se mohou zákazníci na podzim těšit také na pokračování modernizace poboček i nový hudební podkres – stále půjde o francouzskou klasiku, ale v trochu modernějším hávu. Vylepšuje se také WiFi připojení na pobočkách a e-shop pekařství PAUL, který využívá stále více zákazníků. Kulaté výročí tedy oslaví pekařství PAULspoustou novinek, kterými potěší především své spokojené zákazníky.

www.paul-cz.com

shop.paul-cz.com


publikováno: 7. 10. 2019, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: dezerty, nákupy, pečivo

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+