Speciální zimní nabídka ve Starbucks | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví


Speciální zimní nabídka ve Starbucks

22. 1. 2015
Soutěž byla ukončena.

Správná odpověď: V lehčí verzi se zbrusu novým karamelovým sirupem je Caffé Latte.

Výherci: Jana Davidová, František Ježek, Anna Králová, Václav Procházka

Starbucks odstartoval rok 2015 čerstvou nabídkou nápojů, dezertů i novou zimní kolekcí tumblerů. Svůj den si třeba můžete zpříjemnit oblíbeným Caffé Latte v lehčí verzi se zbrusu novým karamelovým sirupem bez cukru. Potěší vás také nový lahodný nápoj Flat White, jež zdůrazňuje kvalitu a chuť espresso nápoje, je ručně připravován z espresso shotů a jemně ohřátého plnotučného mléka s jedinečným latte art na povrchu. A to není všechno.

Horká čokoláda pro zamilované

Na svátek zamilovaných Starbucks exkluzivně představí jedinečnou horkou čokoládu – Triple Hot Chocholate, kombinaci kvalitní čokolády a ohřátého mléka, ozdobenou domácí šlehačkou a mocha polevou. K dostání bude exkluzivně pouze od 9. do 15. února.

Lívance a švestkové muffiny

Zrnkovou kávou pro zimní období je unikátní Colombia Nariño, káva elegantní a komplexní chuti s jemnou kyselostí a ořechovým nádechem. Zimní nabídku uzavírají nové dezerty v podobě lívanců a švestkového muffinu. Pozvěte svou drahou polovičku na „lehčí variantu“ Latte, nebo společně oslavte svátek zamilovaných horkou čokoládu s jedním z lahodných dezertů. Nabídka je k dostání do 9. března 2015.

Soutěžní otázka

Který nápoj z nové zimní nabídky ve Starbucks, je připraven v lehčí verzi se zbrusu novým karamelovým sirupem?

a) Flat White

b) Caffé Latte

c) Triple Hot Chocolate

Čtyři výherci, kteří do 2. 2. 2015 správně odpovědí na soutěžní otázku, dostanou hrnek/termohrnek, zrnkovou kávu a voucher. Odpověď zasílejte na soutez@trendyz­dravi.cz s označením zima ve Starbucks.


publikováno: 22. 1. 2015, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: čokoláda, káva, kavárna, nákupy, nápoje

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+