V Bageterii Boulevard mají pořádnou divočinu | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví


V Bageterii Boulevard mají pořádnou divočinu

5. 3. 2018

Zbrusu nové limitované menu Spécialité du Chef v podobě Jelení plece marinované v zeleninové omáčce s naloženými ředkvičkami a rakytníkem, k tomu salát dubák a to vše v rustikální bagetě. Menu je dílem mistra kuchyně a šéfkuchaře pražské Grand Cru Restaurant Jana Punčocháře a tenhle nový kulinářský skvost můžete od 20. února ochutnat na všech pobočkách Bageterie Boulevard.

Neopakovatelný šmrnc

V propečené křupavé rustikální bagetě najdete šťavnaté pečené jelení plecko, kterému dá delší marinování v zeleninové omáčce neopakovatelný šmrnc. Aby byla chuť opravdu ještě lepší, je v bagetě přidáno pár naložených sladkokyselých ředkviček a klasický salát dubák. Vše je navíc umocněno ještě netradiční chutí rakytníku. Ten se mimochodem nejen dokonale snoubí se všemi ingrediencemi, ale v mrazivém zimním počasí dodá do organismu také potřebnou dávku vitamínu C, na který je skutečně bohatý. Výrazně tak podporuje imunitní systém a zvyšuje odolnost vůči infekcím a stresu.

Menu Spécialité du Chef

Takže až nebudete vědět, kam rychle skočit na něco opravdu, ale opravdu dobrého a výjimečného, rozhodně zkuste nové limitované menu Spécialité du Chef v Bageterii Boulevard. Kromě toho, že váš žaludek zaplesá radostí nad kulinářským zážitkem, uděláte doplněním dávky vitaminů i něco pro svoje zdraví.

www.bb.cz


publikováno: 5. 3. 2018, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: oběd, restaurace

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+