Nová mikrovlnka pro čokoholiky | Domácnost | Trendy zdraví

Hlavní strana » Domácnost » Článek

Nová mikrovlnka pro čokoholiky

8. 12. 2015

Milujete čokoládu, ale nevíte, jak ji správně rozpouštět a pracovat s ní, abyste připravili lahodný čokoládový nápoj, vlastnoruční čokoládové pralinky, čokoládový krém nebo křupavé čokoládové sušenky? Pak je tu pro vás nová řada mikrovlnných trub Whirlpool MAX Chocolate v barvě Vanilla, Cacao a Noir. Kromě tradičních oblíbených funkcí je vybavena pěti speciálními přednastavenými recepty. První mikrovlnná trouba na trhu, inspirovaná bílou, mléčnou a hořkou čokoládou, se tak může stát ideálním vánočním nebo valentýnským dárkem nejen pro milovníky čokolády.

Unikátní design

Trendy řada mikrovlnných trub MAX Chocolate je mimořádnou kombinací inovací a jedinečného designu s retro prvky v moderním kabátě, kterému dominují zaoblené tvary včetně zadní strany. Díky tomu se hodí do moderních i tradičních interiérů, kde se rychle stane také zajímavým designovým prvkem. Trouby mají objem 13 litrů, jsou široké pouhých 39 cm a pohodlně se do nich vejdou i talíře s velkorysým průměrem 28 cm. K charakteristikám designu patří také plochá dvířka a černé sklo.

Co umí?

Ať už zvolíte jakoukoliv barvu, všechny nové mikrovlnné trouby Whirlpool MAX Chocolate nabídnou oblíbené funkce 3D distribuce mikrovln, gril a kombinovaný gril, Crisp nebo Jet Defrost a speciální programy pro tu nejlepší práci s čokoládou. Díky nim můžete snadno rozpouštět čokoládu, připravovat horký nápoj nebo čokoládový krém a pečivo. Trouba má jednoduché elektronické ovládání a speciální design se zaoblenou zadní stranou, a proto se dobře hodí i tam, kde není místa nazbyt.

  • Čokoláda je bohatá na tuk (kakaové máslo), a proto se hodí k rozpouštění a zpracování v mikrovlnné troubě. Mikrovlnné trouby MAX Chocolate nabízejí pět přednastavených speciálních receptů pro práci s čokoládou: temperování, rozpouštění, horká čokoláda, krémové čokoládové těsto a čokoládové sušenky.
  • Speciálním příslušenstvím k práci s čokoládou je praktická silikonová nádoba, vhodná i do nízkých a vysokých teplot (od –20°C do +220 °C), a přehledná brožura s recepty a praktickými tipy, jak pracovat s čokoládou, se kterou snadno připravíte kompletní čokoládové menu. Součástí příslušenství k ostatním funkcím je grilovací mřížka, Crisp talíř a speciální držák na něj.

www.whirlpool.cz


publikováno: 8. 12. 2015, v rubrice Domácnost
Štítky: čokoláda, dezerty, kuchyně, sladkosti

Další články v rubrice Domácnost:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+