Přihlaste se do soutěže LOOK BELLA 2012 | Rodina | Trendy zdraví

Hlavní strana » Rodina » Článek

Přihlaste se do soutěže LOOK BELLA 2012

19. 7. 2012

Další ročník prestižní soutěže krásy Look Bella 2012 je už za dveřmi a registrace do letošního ročníku byla právě spuštěna! Vítězem volby nejzajímavější tváře roku může být každá krásná dívka či muž z celé České republiky ve věku do 25 let. Těm nejlepším se otevřou dveře do světa modelingu, fotomodelingu a předváděcích mol. Dívka i muž LOOK BELLA 2012 získá titul z uznávané soutěže, hodnotné ceny, ale i exkluzivní smlouvu s modelingovou agenturou. Registrovat se můžete již nyní na www.look-bella.cz nebo po kliknutí na banner prestige models s přihláškou na našem webu.

Již devátý ročník

„Do soutěže se mohou registrovat všechny zajímavé dívky od 15 do 25 let s minimální výškou 170 cm a mladí pánové od 17 do 25 let s minimální výškou 180 cm“, upřesňuje podmínky přihlášení Ing. Martin Špaček, ředitel pořadatelské agentury Prestige Models. Profesionální soutěž krásy LOOK BELLA 2012 je již devátým pokračováním volby nejzajímavější a nejkrásnější tváře, které se tradičně zúčastní mnoho mediálně známých hostů. Luxusní event doprovází castingy v krajských městech České republiky, módní přehlídky světově známých značek, slavnostní zahájení a velkolepé finále v Praze.

Další úspěchy vítězů

Důkazem toho je například Česká MISS 2007 Lucie Hadašová, která se umístila na 2. místě modelingové soutěže LOOK BELLA 2004 nebo Muž roku Slovenské Republiky 2009 Peter Menky, který se umístil na 1. místě soutěže LOOK BELLA 2009. Peter Menky se v roce 2010 stal i Nejkrásnějším mužem světa Manhunt International a stále je světově uznávaným modelem. Z každého ročníku se vždy 2 – 3 finalistky probojují do finále České Miss a vyhrávají soutěže krásy po celé ČR.

Velký finálový večer

Ten se uskuteční v luxusních prostorách pražského hotelu Hilton nebo v Národním muzeu – Českém muzeu hudby na Malé Straně. Večera se zúčastní řada významných osobností z řad a ambasadorů, špičkových manažerů, politiků i celebrit. Během večera se již tradičně představují luxusní značky jako například Lacoste, Versace nebo například Hugo Boss. Nedílnou součástí akce je také dražba pro charitativní organizaci UNICEF, která se každoročně setkává s velkým ohlasem.


publikováno: 19. 7. 2012, v rubrice Rodina
Štítky: akce, móda, muž, VIP

Další články v rubrice Rodina:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+