Bezlepkové těstoviny a Boloňská omáčka s masovými kuličkami | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Bezlepkové těstoviny a Boloňská omáčka s masovými kuličkami

27. 6. 2022

Značka Panzani přichází na trh s řadou bezlepkových těstovin. Tyto lahodné těstoviny jsou nejen kvalitní, ale zároveň odpovídají chutí i texturou klasickým těstovinám. Panzani zároveň představuje novinku v podobě Boloňské omáčky s masovými kuličkami.

Nejen pro bezlepkovou dietu

„Bezlepkové těstoviny Panzani jsou vyrobeny z hnědé a bílé rýžové mouky a zároveň i z bílé a žluté kukuřičné mouky,“ vysvětluje Ivana Zajícová, marketing manager značky Panzani a doplňuje:

„Díky tomu to jsou lehčí a zdravější těstoviny, ideální pro lidi s bezlepkovou dietou. Pochutná si na nich ale opravdu každý, protože chutí i texturou připomínají klasické těstoviny. Myslím, že zákazníci opravdu nepoznají rozdíl. Mohou se tak vzdát lepku, aniž by se vzdali svých oblíbených těstovin.“ Nová řada bezlepkových těstovin je k dispozici ve variantách penne, kolínka a špagety.

Rychlý oběd

Kromě bezlepkových těstovin na spotřebitele čeká i novinka z oblasti omáček Panzani – Boloňská omáčka s masovými kuličkami. K její výrobě jsou použita opět čerstvá rajčata vypěstovaná na italských polích, nikoliv ve skleníku, sklízená v sezóně ve své plné zralosti, doplněná poctivými hovězími masovými kuličkami.

„Naše boloňská omáčka ušetří čas zákazníkům, protože si připraví kvalitní večeři do několika minut a místo času stráveného vařením, se mohou věnovat rodině nebo svým koníčkům. Úspěch nové omáčky tkví v maximální chuti delikátního hovězího masa v podobě oblíbených masových kuliček a v omáčce z rajčat z italských polí,“ doplňuje Ivana Zajícová.

  • Omáčka je dostupná například v obchodních řetězcích Billa a Albert, bezlepkové těstoviny je možné zakoupit v prodejnách Albert.

www.panzani.cz


publikováno: 27. 6. 2022, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: rychle na talíř, vaříme, večeře

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+