Jaro ve Starbucks s novými nápoji Macchiato | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Jaro ve Starbucks s novými nápoji Macchiato

25. 4. 2014

Kavárny Starbucks nabízejí svěží jarní atmosféru s trojicí nápojů typu Macchiato. Zákazníky velmi oblíbené Caramel Macchiato v průběhu letošního jara doplní dvě novinky: Hazelnut Macchiato a Vanilla Macchiato. Všechny milovníky zrnkové kávy zaručeně také potěší návrat zrnkové kávy Starbucks Tribute Blend s tóny tmavých višní v čokoládě. A nenechte si ujít ani hravou kolekci hrnků a termohrnků. Jarní nabídka platí do 18. května 2014.

Cheesecake s různými příchutěmi

Nová nabídka Starbucks je určena nejen pro fanoušky kávových nápojů, ale i pro ty, kteří dávají přednost sladkým lahůdkám. Čtyři na jazyku se rozplývající variace dezertu Cheesecake – klasický, borůvkový, jahodový a malinový vytvoří dokonalou souhru chutí spolu s šálkem kávy.

Sociální podpora farmářů

„V jarních měsících se všichni těšíme z přílivu nové pozitivní energie, kterou nás nabíjí slunce, k celkové spokojenosti a pohodě zákazníků pak přispívá i naše káva. Všichni, kdo oceňují spojení lahodné kávy a podporu sociálních podmínek jejích pěstitelů, si mohou toto jaro s každým šálkem směsi káv Starbucks Tribute Blend pocházející ze Sumatry, Etiopie, Papui Nové Guinei a Kolumbie vychutnávat pocit zadostiučinění, protože právě u nich naše cesta sociální podpory farmářů začíná. Se všemi našimi pěstiteli udržujeme dlouhodobé vztahy a podporujeme rozvoj jejich komunit a oni pro nás pěstují jen tu nejkvalitnější kávu,“ řekl Brian Aherne, Regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko.

Starbucks Macchiato Trio: Caramel Macchiato, Hazelnut Macchiato a Vanilla Macchiato – základ nápojů tvoří lahodný vanilkový sirup, ohřáté mléko se sametovou pěnou, doplněné o intenzivní chuť tradičního Starbucks espresso shotu, to vše na závěr ozdobené karamelovou, oříškovou nebo vanilkovou polevou. Zrnková káva:

Starbucks Tribute Blend – tato kávová směs byla poprvé představena před 3 lety při příležitosti 40. výročí společnosti Starbucks a stala se jednou z nejoblíbenějších káv mezi našimi baristy i zákazníky. Skrývá plnou chuť s tóny cedrového dřeva a koření v podobě letité kávy ze Sumatry, na slunci sušená kávová zrna z Etiopie s exotickou chutí tmavých třešní, šťavnatá a komplexní kávová zrna z Papui Nové Guinei a jiskřivou a vyváženou kávu z Kolumbie s oříškovou chutí.

www.starbuckscof­fee.cz


publikováno: 25. 4. 2014, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: káva, kavárna

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+