Koření a omáčky na grilovačku | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Koření a omáčky na grilovačku

20. 5. 2022

Většina lidí griluje několikrát do roka a například omáčky a dresinky používá při každé grilovačce až 94 % spotřebitelů. Pro letošní grilovací sezónu Vitana uvádí na trh nové pomocníky pro přípravu grilovaných pochoutek. Od praktických balení omáček a dresinků po výhodnější balení oblíbených druhů koření.

Je tu gorilování

Vitana, značka známá pro své vonné koření, dresinky a marinády vhodné ke grilování, zahajuje i tento rok grilovací sezónu kampaní s titulem „gorilování“. Kampaň je postavena na milém dětském přeřeku: „Skrývá se za ním pouto mezi rodičem a dítětem, kdy děti žadoní u rodičů, aby se mohlo jít ‚gorilovat‘, a oni jim to splní. Slovo ‚gorilovat‘ je tedy slovní hříčkou, kterou mnoho dětí může místo správného slova grilování používat,“ uvedla Michaela Plecitá, produktová manažerka Orkla Foods Česko a Slovensko.

Omáčky a koření k masu

Během prvních letních měsíců budou spotřebitelé moci zakoupit cenově výhodnější maxi balení čtyř oblíbených grilovacích směsí, a to konkrétně směsi Grilovací koření, Grilovaná zelenina, Grilované kuře a Krkovička s česnekem. Novinka v podobě směsi Texas gril s chilli chipotle se skvěle hodí do marinád na vepřové maso. Klasická balení grilovacích směsí Vitana nabízí s gramáží větší o 20 % a ponechává výhodnou cenu.

Čtyři příchutě dresinků v menších, 100ml baleních budou od července k dostání v obchodech. Pro svou velikost a skladnost představují ideální řešení pro grilování v přírodě. Ocení je i lidé, kteří klasické velké omáčky nestihnou během sezóny spotřebovat nebo chtějí ochutnat více příchutí během jednoho grilování. V nabídce je česnekový a francouzský dresink, medová hořčice a steaková omáčka.


publikováno: 20. 5. 2022, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: grilování

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+