Svěží sušenky z jablek a kokosu vznikly v Zemance | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Svěží sušenky z jablek a kokosu vznikly v Zemance

18. 7. 2022

Léto je lásky čas. A z jedné takové, kdy se šťavnaté české jablko zamilovalo do exotického kokosového ořechu, vznikly v Biopekárně Zemanka úplně nové Bezlepkové pohankovo–jablečné bio sušenky s kokosem.

Svěží chuť se skvěle hodí do teplých letních dnů

Sušenky si užijete na výletě, zahradní párty nebo dobrodružné cestě do neznáma. Lehká kyselost jablek se v nich báječně doplňuje s plnou nasládlou chutí kokosu a z každé sušenky tak dělá posla tradice i exotiky v jednom.

Nové Bezlepkové pohankovo–jablečné bio sušenky s kokosem jsou upečeny z pohankové a kukuřičné mouky, takže jsou vhodné pro „bezlepkáře“. Slazeny jsou medem a třtinovým cukrem a neobsahují žádné mléko, palmový tuk, ani kypřící přísady. A jak je v Biopekárně Zemanka už samozřejmé, jsou všechny ingredience použité na jejich výrobu v bio kvalitě.


publikováno: 18. 7. 2022, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: dezerty, lepek

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+