Tartaletky se sobem lákají do pekařství | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Tartaletky se sobem lákají do pekařství

2. 12. 2021

Letošní Vánoce v pekařství PAUL budou opravdu veselé. Kromě oblíbené francouzské klasiky vykouzlí úsměv na tváři dětí i dospělých roztomilá tartaletka se sobíkem.

Ve francouzském pekařství PAUL si Advent umí opravdu užít

Letos své zákazníky překvapí Paul hravou novinkou, která potěší malé i velké. Čokoládová tartaletka se sobem je nejen kouzelnou kombinací lahodných chutí, ale upoutá na první pohled i vaše oči. Z oblíbené tartaletky s náplní z kvalitní hořké čokolády na vás vykoukne zvědavý sobí obličej vytvořený z čokolády, křehkých pusinek a poloviny minimakronky. Minimakronka patří k ikonickým produktům pekařství PAUL, proto ji při vytváření tohoto vánočního produktu nemohli opomenout. V roce 2019, který ještě nebyl poznamenaný pandemií Covid19, prodalo pekařství PAUL přes 600.000 minima­kronek.

Při svých nákupech nezapomeňte ani na mimořádně oblíbenou vánočku

Také letos pečou v Paulu vánočku z poctivého máslového těsta s pořádnou dávkou rozinek sultánek a ozdobí křehkými plátky mandlí a křupavými krystalky cukru. Poctivá příprava tradiční vánočky je skutečně náročná, s kynutím a pečením zabere téměř tři a půl hodiny. V pletení vánočky jsou tu pekaři skutečnými mistry, těm nejšikovnějším zabere upletení jedné vánočky jen 15 sekund. Samozřejmě se vše musí ještě utáhnout a zpevnit, aby byl výsledek skutečně dokonalý.

Denní kapacita pekařství PAUL je 900 vánoček a několik dní před Vánoci je pravidelně beznadějně vyprodaná. Pokud tedy chcete mít jistotu, že vánočka na vaší sváteční tabuli nebude chybět, rezervujte si ji buď na e-shopu s vyzvednutím na prodejně, nebo přímo na některé z více než 20 poboček. Vánočka se v pekařství PAUL bude prodávat za stejnou cenu jako v loňském roce.

www.paul-cz.com


publikováno: 2. 12. 2021, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: nákupy, pečivo

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+