Vánoční Dobrá voda se hodí nejen na vánoční stůl | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Vánoční Dobrá voda se hodí nejen na vánoční stůl

15. 11. 2013

Během vánočních svátků a vlastně po celou dobu chladného zimního počasí má většina z nás tendenci konzumovat větší množství jídla, než je zdrávo. Bohužel jsme tak přírodou naprogramovaní a nic na tom nemění fakt, že si již dávno nepotřebujeme zajistit tukové zásoby, abychom přežili do jara… Víte, že pokud budeme dodržovat správný, zdravý a pravidelný pitný režim i v chladných měsících roku, naše cesta k větší střídmosti v jídle bude jednodušší? A navíc v přetopených a suchých místnostech potřebují pravidelně pít všichni, nejen děti a senioři, kterým hrozí nejvíc dehydratace.

Voda pro správný pitný režim

Jakou vybrat vodu? Vhodná je nepříliš mineralizovaná, aby se mohla pít denně dle libosti, z kvalitního hlubinného podzemního zdroje a chuťově neutrální. Skvělým řešením je slabě mineralizovaná Dobrá voda ve variantách neperlivá, jemně perlivá a perlivá. Dobrá voda je čerpána z podzemního hlubinného zdroje, který se nachází v nedotčené oblasti jedinečné přírody Novohradských hor v hloubce 260 metrů pod zemí. Čistota, kvalita a hloubka zdroje zaručuje i samotnou kvalitu vody.

Pro všechny členy rodiny

Dobrá voda přírodní je díky svému složení ideální pro každodenní pití. Pro svou slabou mineralizaci je nejlehčí minerální vodou na trhu. Právě tato vlastnost z ní činí ideální celodenní pití pro všechny členy rodiny – jak pro dospělé, tak pro malé děti na každý den. Má přirozené regenerační účinky a čistí a obnovuje buňky těla. Přírodní neperlivá Dobrá voda je vhodná pro přípravu kojenecké stravy.

  • Dobrá voda ve speciálním vánočním balení navozuje atmosféru svátečních dnů. Vánoční sixpack je na výběr ve dvou variantách – jemně perlivá a neperlivá Dobrá voda. Vánoční balení lahve Dobré vody o objemu 1,5l dostanete ve vybraných prodejnách za doporučenou cenu 10,90 Kč.

publikováno: 15. 11. 2013, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: miminko, nákupy, nápoje, pacient, urologie

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+