Velká japonská kuchařka v České republice!
Patříte mezi milovníky japonské kuchyně a rádi byste si připravili suši a další japonské speciality doma? Pak vám nesmí uniknout první Velká japonská kuchařka z nakladatelství Fragment, kterou připravil Tomio Okamura s Mie Krejčíkovou-Okamura. Na pomoc si přizvali čtyři nejlepších japonské kuchaře, kteří působí v českých restauracích. Pod jejich vedením jistě zvládnete přípravu suši i dalších japonských specialit i vy. Při výběru jednotlivých jídel byl kladen velký důraz na dostupnost surovin, které jsou v prodeji v českých obchodech.
Přehledné obrazové postupy
Autoři se při sestavování publikace soustředili nejen na samotnou přípravu pokrmů, ale připojují také rady, jaké náčiní vybrat, představují základy vaření ryb, rýže či zeleniny v Japonsku a poukazují na to, jak správně vybírat ingredience (např. www.japafoods.cz). Postup přípravy každého receptu je nejen přesně popsán, ale také vyobrazen na fotografiích. Čtyři japonští kuchaři, kteří pokrmy připravují, jsou skutečnými mistry svého oboru, např. část o suši je dílem sushimastera Tadayoshi Ebina, který je členem Tokio Sushi Association.