Vyzkoušejte obilninovou kávovinu INKA k snídani | Výživa a gastronomie | Trendy zdraví

Vyzkoušejte obilninovou kávovinu INKA k snídani

18. 9. 2015

Probouzejte se do nového dne s lahodnou obilninovou kávovinou INKA. Dopřejte sobě i své rodině šálek k snídani, po obědě a klidně i večer místo kávy s kofeinem. Ochutnejte kombinaci zdravých cereálií a kořene cenné čekanky, která uspokojí vaše chuťové pohárky lehce a bez pocitu viny.

Pro velké i malé

INKA je přírodní směsí ječmene, žita, čekanky a cukrové řepy. Díky harmonickému složení a vysokému obsahu cereálií má tato instantní obilninová kávovina dobré výživné hodnoty, příjemnou chuť, jemné aroma a lahodnou pěnu. Jedná se o bezkofeinový nápoj, a proto je dokonalou alternativu ke klasickým kávám. Mohou ho pít nejen dospělí, ale také těhotné a kojící ženy i děti bez ohledu na věk.

Příprava lahodného nápoje je opravdu jednoduchá

Nasypte dvě lžičky obilného nápoje INKA do vašeho oblíbeného hrnku a zalijte horkou vodou nebo mlékem. INKA neklade meze ani vaší fantazii. Doplňte svůj cereální nápoj podle chuti rýžovým, ovesným nebo sójovým mlékem, posypte jej skořicí, nebo přidejte med.

  • Koupíte v běžných prodejních sítích.

INKA banana

Potřebujeme: • 2 lžičky INKY • ½ sklenice vařící vody • 2/3 sklenice mléka • 1 velký banán • několik sušených plodů brusinek nebo rozinek

Postup:

Mixujte mléko s banánem v mixéru do té doby, až se suroviny propojí a získáte hustou konzistenci. Do vysoké sklenice nalijte vychlazenou kávovinu INKA, poté na ni pomalu přidejte připravený banánový koktejl. Vršek ozdobte sušenými plody brusinek nebo rozinek.

INKA ledová

Potřebujeme: • 2 lžičky INKY • ½ litru vařící vody • ½ litru polotučného mléka • lžičku medu nebo hnědého cukru

Postup:

Připravenou a vychlazenou kávovinu INKA přelijte do ploché nádoby nebo do sáčků na led a vložte do mrazáku na cca 3–4 hodiny. Kostky nebo rozdrcené kousky kávy následně vložte do vysokých sklenic a zalijte mlékem. Přidejte lžičku medu nebo hnědého cukru a zamíchejte.

www.inka.pl


publikováno: 18. 9. 2015, v rubrice Výživa a gastronomie
Štítky: nákupy, nápoje, snídaně

Další články v rubrice Výživa a gastronomie:

Design: Jana Pospíšilová, Kód: Karel Koliš | Prohlášení
(c) Trendy zdraví 2009+