Vyzkoušejte obilninovou kávovinu INKA k snídani
Probouzejte se do nového dne s lahodnou obilninovou kávovinou INKA. Dopřejte sobě i své rodině šálek k snídani, po obědě a klidně i večer místo kávy s kofeinem. Ochutnejte kombinaci zdravých cereálií a kořene cenné čekanky, která uspokojí vaše chuťové pohárky lehce a bez pocitu viny.
Pro velké i malé
INKA je přírodní směsí ječmene, žita, čekanky a cukrové řepy. Díky harmonickému složení a vysokému obsahu cereálií má tato instantní obilninová kávovina dobré výživné hodnoty, příjemnou chuť, jemné aroma a lahodnou pěnu. Jedná se o bezkofeinový nápoj, a proto je dokonalou alternativu ke klasickým kávám. Mohou ho pít nejen dospělí, ale také těhotné a kojící ženy i děti bez ohledu na věk.
Příprava lahodného nápoje je opravdu jednoduchá
Nasypte dvě lžičky obilného nápoje INKA do vašeho oblíbeného hrnku a zalijte horkou vodou nebo mlékem. INKA neklade meze ani vaší fantazii. Doplňte svůj cereální nápoj podle chuti rýžovým, ovesným nebo sójovým mlékem, posypte jej skořicí, nebo přidejte med.
- Koupíte v běžných prodejních sítích.
INKA banana
Potřebujeme: • 2 lžičky INKY • ½ sklenice vařící vody • 2/3 sklenice mléka • 1 velký banán • několik sušených plodů brusinek nebo rozinek
Postup:
Mixujte mléko s banánem v mixéru do té doby, až se suroviny propojí a získáte hustou konzistenci. Do vysoké sklenice nalijte vychlazenou kávovinu INKA, poté na ni pomalu přidejte připravený banánový koktejl. Vršek ozdobte sušenými plody brusinek nebo rozinek.
INKA ledová
Potřebujeme: • 2 lžičky INKY • ½ litru vařící vody • ½ litru polotučného mléka • lžičku medu nebo hnědého cukru
Postup:
Připravenou a vychlazenou kávovinu INKA přelijte do ploché nádoby nebo do sáčků na led a vložte do mrazáku na cca 3–4 hodiny. Kostky nebo rozdrcené kousky kávy následně vložte do vysokých sklenic a zalijte mlékem. Přidejte lžičku medu nebo hnědého cukru a zamíchejte.